Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Conchita Wurst drazséval és egy csipetnyi Putyin

Jolita Vaitkute, a litván foodartist most 18 éves. Eat more art című projektjében portréit híres emberekről készíti, festék és ceruza helyett viszont csokit, fűszereket, ketchupot, sajtot és más ételeket használ. Az alkotásait az Instagram ételfotó trendje inspirálta, később aztán szenvedélyesen elkezdte gyártani őket. Eleinte az ablakpárkányt használta vászonként, mostmár ennél profibb technikával dolgozik.

Egy kép elkészítése körülbelül 2-6 óráig tart, attól függően, hogy mennyire részletes és nehéz.

Barack Obama

Vlagyimir Putyin

Albert Einstein

Conchita Wurst

Jim Morrison

Forrás.

0 komment Tovább

Elképesztő hajtogatás

Egyre több olyan művész van, aki szinte bármit meg tud hajtogatni egy darab papírból.

Ross Symonst például 41 000-en követik már az Instagramon, hogy minden nap megnézzék a japán origami inspirálta papírszobrait:

Az eredeti origami technika a japán papírhajtogatási technika neve. Az origami állatok négyzet alakú papírból kiindulva készülnek, mindenféle nehézségi skálán. A mindenki által ismert daru mellett ma már néhány művész, ahogy Rob Symons is, a tökélyre fejlesztette az ősi technikát.

És ráadásként a papír Jedi mester Yoda és Darth Vader:

Az technika történetéről itt olvashattok.

Forrás.

0 komment Tovább

Napozz te is narancson!

William Kass brazil fotográfus képeiben miniatűr figurák szerepelnek. A “Minimize - Food” című új sorozatában az apró emberek ételekből készített világokban élnek, chillipaprikán hajóznak a görögdinnye folyón, fetasajt építmény alatt szónokolnak, epererdőben bicikliznek.

Forrás.

0 komment Tovább

A világ legötletesebb névjegykártyái

Ki grillezett már névjegykártyát? Esetleg hajtogatta, reszelt vele, tépte szét, szerelte össze? Egy hivatalos eseményen csomó névjegykártyát adunk egymásnak, az ötletesek pedig kiemelkednek a gyűjtésben és ha biztosan nem is garantálják a sikert, nagyon nagy szerepük van az első jó benyomás kialakításában.

Autógumis

Bicikliszerelő

Bútorkészítő

Édességcsomagolás

Csomagolástervezés

Designer kutató csoport

Fitness edző

Fogorvos

Fotográfus

Gépészmérnök

Grafikus

Grillsütő márka

Házasságközvetítő

Keretező

Kertész

Kertrendező

Lego munkatársak névjegyei

Légi szállítás

Pilates oktató

Plasztikai sebész

Sajtkereskedő

Sommelier

Képzőművész

Teniszoktató

Tüdőgyógyász

Válóperes ügyvéd

Webdesigner

Jógaoktatók

Források: 1. 2. 3. 

0 komment Tovább

Jimmy Choo sztáreb az Instán

Rafael Mantesso brazil művész és reklámszakember gyerekkora óta vágyott egy bull terrierre. Amikor megházasodott valóra váltotta az álmát és magához költöztetett egy kölyökkutyát, Jimmy Choonak nevezte el a híres cipőmárka után.

A házasság sajnos nem jól sikerült és Mantesso felesége elköltözése után az üres lakásban találta magát bútorok nélkül Jimmy Chooval. A hatalmas üres fehér lakás és a kutya fehér bundája ezt a fotósorozatot inspirálta. A sorozat az Instagramon jelenik meg. Bár mindegyik fotó zseniális, a Suzy és Tekergő képet nagyon nehéz felülmúlni.

Forrás.

0 komment Tovább

Követők

inspiralo